Keelcrab sail-one

header-keelcrab-sail-one

Keelcrab sail-one

Deze robot oplossing voor het reinigen van uw onderwaterschip kan door middel van een afstandsbediening met display eenvoudig bediend worden zonder dat de boot daarvoor het water uit hoeft en zonder dat u daarvoor het water in hoeft. Dit is het grootste verschil met de Keelcrab pro die door een duiker bedient wordt. Deze onderwater robot is vooral bedoeld voor zeiljachten en megajachten (van elk formaat).

Door een uitgekiend exoskelet in kunststof met neutraal hydrostatisch evenwicht beweegt de keelcrab robot zeer natuurlijk naar en onder uw schip. De vacuüm zuigkracht opgewekt door de centrale rotor of turbine (propeller) aangedreven door een elektromotor die een dubbele functie heeft, nl. Het tegen de romp gedrukt houden van de robot en het aansturen van de borstels voor het reinigen van het onderwaterschip. Het voortbewegen van de robot gaat via de borstels. Er zijn verschillende borstels voor verschillende reiniging toepassingen. De Keelcrab robot is daardoor geschikt voor zowel harde als zelfslijpende antifouling.

In de accessoire lijst is ook een stofzuigerzak verkrijgbaar voor het opvangen van oude verf resten die onderwater vrijkomen. De Keelcrab Sail-One is uitgerust met een IP68 hoge resolutie onderwatercamera waarmee alle manoeuvres via een video streaming op een 7 inch hoge resolutie scherm op de afstandsbediening te volgen zijn.  Door uw onderwaterschip regelmatig te reinigen verlengt u de beschermende conditie van uw onderwaterschip, het gaat hierbij vooral om constante verwijdering van de eerste aangroeilaag. Bovendien verbetert een schoon onderwaterschip de (sportieve) prestaties van uw (zeil)schip.

afbeeldingen-keelcrab-sailone

technische-info--keelcrab-sail-one